Youssef Toutouh til AGF

Youssef Toutouh er ny AGF’er efter den offensive spiller torsdag skrev under på en aftale med AGF, hvor han starter med det samme.

AGF styrker nu den offensive del af holdet med tilføjelsen af den tidligere FC København-spiller Youssef Toutouh, der tiltræder i AGF med øjeblikkelig virkning på en aftale frem til sommeren 2020.

– Toutouh bliver på alle mulige måder en super tilføjelse til vores trup. Han er en spiller, der har bevist sig nationalt og internationalt, og en spiller vi i starten skal give lidt tid. Men Youssef er også en spiller, der elsker at spille fodbold og som er sulten efter at komme i gang igen, og som vi – når han har fundet formen – har store forventninger til, siger sportschef i AGF, Peter ‘PC’ Christiansen.

– Youssef er en offensiv spektakulær spiller, der kender til – og kan levere varen under pres. Og han kan gøre sig på flere forskellige pladser og i den måde, vi spiller fodbold på, og han passer som fod i hose til den filosofi og ide som cheftræner David Nielsen har, tilføjer Peter ‘PC’ Christiansen om den 25-årige nye AGF’er.

En del af Aarhus
Youssef Toutouh står uden klub og kan derfor skifte til AGF med det samme.

Han har senest optrådt for FC København, hvor hans kontrakt udløb i sommer. Han har spillet 110 kampe for københavnerne og 23 kampe for Esbjerg FB, hvor til han var udlejet til i en sæson i 2012 til 2013. Nu gælder det altså nye udfordringer i den hvide trøje.

– Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og til at spille fodbold igen, og ikke mindst til at komme tilbage til det niveau, jeg tidligere har vist. Jeg er glad og taknemmelig for den tillid og tro som AGF har vist mig, og jeg ser meget frem til at tørne ud for klubben, siger Youssef Toutouh, der altid har nydt at spille for modstanderne på Ceres Park.

– Men nu ser jeg frem til at være en del af hjemmeholdet her i Aarhus og spille for byen og for AGF’s fantastiske tilhængere, tilføjer Youssef Toutouh, som fik sin fodboldopdragelse i B93 for senere at få seniordebut for Hvidovre IF inden han skiftede til FC København i 2011.

Youssef Toutouh får nummer 24 i AGF.

Leave a Comment