Unge nydanskere finder arbejde i Dubai. Og det er ikke bare pga. lønnen

Unge nydanskere står over for nogle hårde valg, når det kommer til, hvor de vil arbejde.

For mange er den bedste by, hvor du kan få den højeste løn. En nylig undersøgelse foreslår dog, at byens infrastruktur også er en vigtig faktor.

I den seneste årlige undersøgelse af det globale konsulentfirma Mercer er Dubai blevet udnævnt til topbyen i Mellemøsten og Nordafrika (MENA) baseret på livskvalitet.

Dubai er rangeret på 74. plads på Mercer’s Quality of Living Index, hvilket gør det til nummer et i regionen for det sjette år i træk. Dubai blev nøje fulgt af nabo byen Abu Dhabi, som havde en 77. plads. De laveste rangerede byer for livskvalitet i MENA omfattede Damaskus (225), Sana’a (229) og Bagdad (231).

“Dubai fortsætter med at gøre et navn for sig selv som et populært rejsemål for virksomheder, der åbner kontorer og sender medarbejdere til Mellemøsten,” siger Rob Thissen, Senior Associate at Mercer i Dubai. “Regeringen arbejder konsekvent på at fremme sine infrastruktur-, sikkerheds-, sikkerheds- og sundhedsfaciliteter for at forbedre livskvaliteten for dem, der vælger at leve og arbejde her.”

Mercer’s undersøgelse gør det muligt for multinationale virksomheder og andre organisationer at kompensere medarbejderne retfærdigt, når de placeres på internationale opgaver. Wien toppede den 2018 globale placering for det niende år i træk, efterfulgt af Zürich i andenpladsen og Auckland og München i fælles tredjeplads.

I år leverede den globale konsulent også en særskilt rangering baseret på byens infrastruktur, analyse af byernes affaldsfjernelse og spildevandsinfrastruktur, niveauer af smitsomme sygdomme, luftforurening, tilgængelighed af vand og kvalitet. Alle disse er vigtige aspekter af byens attraktivitet for både talent og virksomheder.

Dubai og Abu Dhabi toppede byens sanitetsrangeringen i Mellemøsten og Afrika og overgik andre byer rundt om i verden, som London, Paris og Los Angeles. Andre byer i GCC med en top 100 rang inkluderet Muscat (70) og Kuwait (99).

“Multinationale virksomheder har brug for et fuldt billede af forholdene på jorden for at hjælpe med at beregne fair og konsistent udlandskompensation, hvilket er en reel udfordring på steder med en levestandard. Adgang til drikkevand, sundhedsfaciliteter, ren luft og god kloakinfrastruktur er vigtige faktorer, som bidrager til udlændinges og deres families livskvalitet, siger Thissen.

“Disse grundlæggende tjenester er en afgørende konkurrencefordel for byer og kommuner, der forsøger at tiltrække multinationale virksomheder, talent og udenlandske investeringer,” tilføjede han.

Leave a Comment