NewDane.dk – du er, hvad du læser

Danskernes viden om deres medborgere fra Tyrkiet, Pakistan, Somalia eller Irak kommer næsten udelukkende fra medierne, og det er bekymrende. For journalisterne videregiver stereotype og negative billeder af indvandrerne..

Det er en problemstilling NewDane har tænkt sig, at gøre noget ved. Den skæve udvikling i samfundet skal ændres. Derfor er der behov for nye medier med fokus på mangfoldighed og integration. NewDane fremhæver det politiske dagsorden omkring integration og de gode nyheder fra de nydanske miljøer.

Vil du være med?

Er du journalist, journaliststuderende eller brænder for den samme formål? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Se siden her

 

Kontakt

Skriv til Ahmet, på info@newdane.dk – eller udfyld formularen her – hvis du har spørgsmål eller gerne vil bidrage til projektet.

 

NewDane.dk – du er, hvad du læser!

 

Newdane kan ikke drages til ansvar for indholdet af læserkommentarer for klummer og nyhedsartikler, som deles på de sociale medier. Kommentatorer og brugere af socialmedier, der deler artikler er selv ansvarlige for indholdet i kommentarerne.