Merkel: “Muslimer bidrager til Tysklands velbefindende”

Den tyske kansler Angela Merkel læste regeringsprogrammet, som blev oprettet efter den 171-dages politiske krise i forbundsdagen. 171 dage efter den politiske krise i Tyskland, blev der indført af den koalitionsregering dannet mellem CDU / CSU og socialdemokraterne (SPD)

Merkel sagde under talen, at krisen i eurozonen, international terrorisme, asylansøgere fra Syrien, Irak og Afghanistan, var en stor prøve for Tyskland. Alt den negative snak har skabt en polariserende og negative forholde i landet.

Krigen i Syrien startede for 7 år siden, hvilket gjorde halvdelen af landets befolkning asylansøgrere i andre lande.

 

Muslimer i Tyskland
Merkel sagde også i talen, at Tyskland siden 1960erne modtog gæstearbejdere fra Italien, Spanien, Grækenland og Tyrkiet, og forklarede, at de nu bidrager til velstanden i landet. Merkel: “Deres børn og børnebørn bidrager til velstanden i hele Tyskland i dag.”

Merkel påpegede, at omkring 4,5 millioner muslimer bor i Tyskland, og de fleste har afvist radikalisme og terrorisme. “Kristne og jøder har været med til at forme Tyskland. De 4,5 millioner muslimer, der lever her, er også en del af Tyskland” sagde hun..

Derudover påpegede hun, at der var behov for at skabe en fremtidssikret strukturer i landet, og hævdede, at den kommende model af imamer fra Tyrkiet ikke er tilstrækkelig til det 21. århundrede. Merkel fremhævede den kommende tyske islamkonference, og at den skal spille en vigtig rolle i omstruktureringen af ​​dette problemstilling.

Leave a Comment