Halal lounge i København lufthavn er nu en realitet

Det tyrkiske TAV har åbnet “Primeclass lounge” i Københavns Lufthavn, med deltagelse af ambassadøren Ugur Kenan Ipek, TAV direktør Ceyhun Dogan og København Lufthavnens direktør Thomas Woldbye.

“TAV er en virksomhed der har bevist sig selv på det globale marked. At den også er i København Lufthavn er en stolthed for os alle sammen. Hvad Turkish Airlines er for flyrejser, er TAV det samme ift. lufthavnsservice” sagde ambassadør Ugur Ipek.
“Vi er kommet for at vise det tyrkiske gæstfrihed. Samtidig vil vi også gøre reklame for destinationer i Tyrkiet. København er en strategisk sted for os og lufthavnen her er en vigtig partner for os” sagde direktør for TAV Ceyhun Dogan.

 

TAV Danmark, Tyskland og Sverige salgs- og marketingschef, Hatice Pinar Bora, sagde at alt mad bliver halal i loungen.
STOR UDVIDELSE I KBH LUFTHAVN

Nu kan de millioner af passagerer, der hvert år rejser til og fra Københavns Lufthavn besøge en række gourmetrestauranter, inden de sætter sig ombord på flyet i en ny og udvidet Terminal 2.

Københavns Lufthavn investerer i år en større udvidelse. En udvidelse og forbedring af lufthavnen der alt i alt koster 2 milliarder kroner.

– Vi skal tilbage til slutningen af 1990’erne for at finde et tilsvarende investeringsniveau i lufthavnen. Vi har en ambitiøs udbygningsplan, som vi følger. I år har vi valgt at skrue endnu højere op for investeringstakten, lyder det fra Thomas Woldbye, der er administrerende direktør i Københavns Lufthavne A/S i en pressemeddelelse.

Torsdag eftermiddag kunne lufthavnen endelig byde deres gæster indenfor til nye butikker og gourmetmad. Det skete med pizza- kaffe- og ginsmagning, akustisk musik og oplevelser i de mange nye restauranter og butikker.

De første forretninger åbnede allerede i juni 2018, mens resten af de nye butikker og restauranter torsdag sammen med resten af den 4000m2 store udvidelse dengang sagde Lise Ryevad, der er director for Airport sales i Københavns Lufthavn:

– Vi håber, at det nyudbyggede område vil fungere som et nyt samlingspunkt for rejsende i lufthavnen, hvor forskellige præferencer imødekommes af et bredt sortiment – uanset om du er til nichebarer, en klassisk burger eller blot en hurtig croissant og kaffe.

Leave a Comment